Facebook

Защо е важно бизнесът ви да има Facebook страница?

В днешно време всички имат Facebook профил – за да поддържат връзка с приятелите и семейството, за да получават информацията, която ги вълнува и за да се забавляват. Но знаете ли, че бизнесът също може да има своя страница във Facebook? Така хората могат да следят любимите си бизнеси, за да са в крак с новите продукти и услуги, промоции и бъдещи събития.

По целия свят огромен брой хора използват Facebook всеки ден. Когато създавате Facebook страница за вашия бизнес, той се появява в голямата дигитална общност, където някои от съществуващите и потенциалните ви клиенти вече прекарват доооста време. Мислете за своята страница във Facebook като за дигитален дом за вашия бизнес. Бизнес страниците са място, където можете да общувате с клиентите си и хората могат:

  • да намерят информация за вашия бизнес
  • да задават въпроси
  • да научат повече за това, което имате да предложите
  • да си запазят час
  • да разгледат продуктите/услугите ви

Когато създавате своята бизнес страница, вие също отключвате възможността за реклама във Facebook. Когато рекламирате във Facebook, имате възможност да се свържете с още повече хора и то не с какви да е хора, а с вашата най – точна аудитория. Аудиториите, които могат да се създават във Facebook ви дават възможността да рекламирате само пред хора, които биха имали интерес. Рекламите във Facebook може да помогнат да разраснете клиентската си мрежа.

Да кажем, че притежавате магазин за бижута. Искате да се свържете с хора във Facebook, така че сте създали страница за вашия бизнес. Можете да използвате тази страница, за да покажете вашите бижута и да публикувате снимки на клиенти, които ги носят. Можете да добавите местоположението и работното време, така че хората винаги да знаят къде и кога могат да ви намерят. Или пък имате фризьорско студио, във вашата страница можете да качите снимки на доволни клиенти и техните прически. Клиентите ви ще могат да си запазят час директно през страницата ви. Друг пример може да се даде с ресторант, тогава ще можете да качите менюто си директно в страницата, така клиентите ви ще могат да го разгледат още преди да са дошли или да поръчат за вкъщи. А и ако още се колебаят къде да вечерят няколко апетитни снимки във страницата ви могат веднага да наклонят везните във ваша полза.

Така че, ако още не сте го направили, създайте бизнес страница във Facebook днес. След като настроите своята страница, проучете всички функции, поведението на клиентите ви, както и тяхното мнение. А ако искате да развиете бизнесът си още повече започнете да използвате и реклами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *