Facebook

3 основни инструмента за вашата Facebook страница

След като вече сте създали бизнес страница във Facebook, можете да започнете да използвате нейните опции, за да ангажирате още повече своите последователи. Сега ще ви запознаем с някои от тях.

Лайв

Facebook Live е много удобен и комуникативен начин да се свържете с вашите клиенти. Този инструмент ви дава възможност да направите жива сесия с въпроси и отговори или да покажете нещо интересно “от кухнята”. Така вашите последователи ще се почувстват по-свързани с вашият бизнес.

Магазин

Магазинът определено е един от най-удобните инструменти на страницата. След като създадете свой магазин можете да покажете всичките си продукти в удобен каталог. Така вашите клиенти ще могат да пазаруват удобно и лесно от всичките си устройства, където и да са.

Стори

Историите са снимки или видеа, които са предназначени за потребителите с мобилни устройства, тъй като формата им е само вертикален. Сторито изчезва сле 24 часа, което го прави по-непринудено и често поражда комуникация. Често сторитата съще се използват за да дадат един малко по-личен и задкулисен поглед на аудиторията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *